N'Gog for dyr i drift for Sunderland?

Rapporter i nordøst-avisen The Journal tyder på at Sunderland sliter med å matche David N'Gogs lønnskrav.

TheJournal skriver at David N'Gogs overgang fra Liverpool til Sunderlandser ut til å bli en komplisert affære, og at franskmannen så langtikke har klart å bli enig med Sunderland-ledelsen omlønn.

Lokalavisen hevder at N'Gog har krav på en betydeliglønnsøkning dersom han fortsetter i Liverpool kommende sesong, ogSunderland er uvillige til å matche denne lønnen.

TheJournal synes ikke det var noe rart at Liverpool forsøkte å kvitteseg med N'Gog som en del av overgangen til Jordan Henderson, når mannå har fått nyss i størrelsen på lønnsøkningen franskmannen harkrav på.

Overgangen til N'Gog til Sunderland står nå ifølgeavisen i fare for å kollapse, dersom ikke Liverpool ervillige til å dekke den økte lønnskostnaden ellerredusere sitt krav om overgangssum slik at spissen kan få en heftigengangsutbetaling i forbindelse med overgangen.

The Journalskriver at samtalene vil forsette de kommende dagene, ogSunderland-ledelsen skal fortsatt ha tro på at 22-åringen vil blideres eiendom før preseason-treningen starter i begynnelsen av juli.