Nær exit for Konchesky og Jovanovic

Paul Konchesky skal ha fått tillatelse til å snakke med og trene med Leicester. Milan Jovanovic synes å velge Lille. Ankelskade for Martin Skrtel. LFC risikerer å betale tilbake tilskuddspenger.

Andy Hunter i The Guardian bekrefter det andre kilder også har hevdet, at Paul Konchesky synes å være på vei til Leicester i en overgang. Liverpool skal være klar til å akseptere en overgangssum på £1,5M. Fortsatt gjenstår personlige betingelser og legesjekk, men spilleren skal ha blitt gitt tillatelse til å knytte seg til de forberedelsene som Leicester gjør i Sverige om dagen.

Etter at Anderlecht ble regnet som favoritt til å sikre seg Milan Jovanovic, virker det som om serberen nå heller mot en overgang til Lille og spill i Champions League. – Lille, i likhet med Anderlecht, er et sterkt alternativ, siteres Jovanovic. – Dette er en god klubb, som holder til i toppen av fransk fotball og som også skal spille i gruppespillet i Champions League. Det vil være interessant for meg.

Etter det vi forstår har Martin Skrtel blitt hjemme i Liverpool som følge av en smell i ankelen på trening forut for at de røde reiste til Kina. Det skal ikke være snakk om en alvorlig skade.

Ifølge Daily Telegraph vil Liverpool måtte tilbake £8,2M i tilskuddspenger dersom det ikke blir noe av planene om å bygge ny stadion i Stanley Park. – De brutte løftene fra de tidligere eierne har kommet tilbake som et spøkelse for de ny eierne, sier parlamentsmedlem Steve Rotherham. – Hvis Liverpools bystyre må betale tilbake penger, da må også Liverpool Football Club betale tilbake. Liverpool har skrevet under på det, om det så var med andre eiere.