Nærmere Adam

Ifølge Sky Sports News er Liverpool nærmere å kjøpe Charlie Adam enn noen gang, og man forventer at klubbene vil forhandle ytterligere de neste dagene.

Det har ligget i luften en stund at Charlie Adam kan bli den neste spillereninn på Anfield. Etter alle solemerker ønsker skotten å spille for de helrøde,Liverpool prøvde å kjøpe ham i januar og har fortsatt interessen, og enforventet at forhandlinger om pris ville bli lettere etter at Blackpool rykketned og Adam selv nå bare har et år igjen av sin kontrakt på Bloomfield Road.

Ifølge Sky Sports News har partene kommet nærmere hverandre, hva det nå måttebety. Trolig er det Blackpool som har vist antydninger til å fire på sine krav.Ifølge pressen skal ikke Liverpool være villig til å strekke seg lenger enn £8Mfor å hente 25-åringen. De hevder at forhandlinger vil fortsette denne uka, menat Aston Villa også har bedt om å bli orientert om situasjonen.

Det lukter at Blackpool har lekket disse opplysningene i håp om å starte enbudkrig, men Liverpool vil ventelig ikke bli med på noe slikt og vil mene å hade beste kort på hånda i forhold til en spiller som ønsker å reise noen millenger sør på nordvestkysten. Charlie Adam har også kommet tilbake til øyriketetter sin ferie, noe han selv har bekreftet via twitter.

Det meste tyder på at det nå er opp til Blackpool å komme Liverpool i møte, ogdet kan skje nær sagt når som helst.