Nani bærer fortsatt nag til Carragher

Nani bærer fortsatt nag til Jamie Carragher for taklingen han ble utsatt for på Anfield for halvannen uke siden. Fra Manchester United-hold ble det først hevdet at portugiseren ville være satt ut av spill en måned som følge av taklingen, men han var likevel tilbake i spill allerede i går.

Carragher forsøkte personlig å be om unnskyldning for taklingen etter Liverpools 3-1 seier over United på Anfield, men Nani ville verken ta i mot eller akseptere en slik gest. Uttalelser etter Marseille-kampen i går tyder på at portugiseren fortsatt bærer nag til Carragher.

- Jeg vet ikke hva Carragher tenkte på, men jeg vet at det han gjorde ikke hører hjemme i fotball. Han kom for å be om unnskyldning etter kampen. Men jeg var ikke i humør. Dette var andre gang han skadet meg. Forrige gang satte han meg ut av spill i to måneder. Han takler alltid på denne måten, uttaler Nani til Press Association.

- Jeg ønsker ikke beskyttelse. Jeg ønsker bare at dommerne skal være fair. Dersom en forseelse fortjener rødt kort, må de gi rødt kort. Gir de rødt kort, vil ikke spilleren takle på denne måten neste gang, legger han til.

Nani ble forbannet etter taklingen, og løp etter Carragher i sinne, inntil han teatralsk kastet seg ned og begynte å gråte når han så at han blødde.

- Da jeg så ned på foten min første gang, trodde jeg sesongen var over. Det var grunnen til at jeg gråt. Etterpå sa legen at jeg hadde vært heldig. Jeg trengte kun å sy noen sting, og han sa jeg ville være ute i 2-3 uker. Han ble overrasket over at jeg kom tilbake på banen kjappere enn det.