Ni førstelagssspillere på landslagsoppdrag

Ni førstelagsspillere og to av de utlånte spillerne er avgårde med sine respektive landslag for privatlandskamper i morgen. Tre spillere på plass i København.

Steven Gerrard, Martin Skrtel, Martin Kelly og Jonjo Shelvey har meldt forfall til privatlandskamper denne uken. Fortsatt kan ni førstelagsspillere og to utlånte komme aksjon for sine respektive landslag i morgen.

I København vil nok Liverpool få tre spillere på banen når Danmark, med Christian Poulsen og Daniel Agger, møter England og Glen Johnson.

For Nederland er Dirk Kuyt tatt ut til møtet med Østerrike. Danny Wilson blir ikke å finne i Skottlands startoppstilling mot Nord-Irland i Carling Nations Cup på nøytral grunn i Dublin.

Lucas Leiva har kommet med i Brasils tropp til det prestisjefulle oppgjøret mot Frankrike på Stade de France utenfor Paris. Raul Meireles har reist til Geneve der Portugal tar i mot Argentina.

Spania er vertskap for Colombia på Santiago Bernabeu, og Pepe Reina er blant tre keepere i Spanias tropp.

Liverpools reservekeeper Peter Gulacsi har de senste dagene vært på treningsleir med “nye” Ungarn U21. Oppholdet avsluttes med en treningskamp mot klubblaget BFC Siófok i morgen.

Utlånte Alberto Aquilani har igjen imponert i italiensk Serie A, og er med Italia til møtet med Tyskland i Dortmund.

Chris Mavinga, som skal spille for Genk ut sesongen, er tilbake i England når Frankrike U20 spiller mot jevngamle engelskmenn i Shrewsbury.

Sjekk vår tv-liste for hvilke kamper som sendes i tv.

Onsdag 9. februar

A-landskamper

20.15, København, DANMARK v ENGLAND
Poulsen, Agger, Johnson

20.30, Eindhoven, NEDERLAND v Østerrike
Kuyt

20.45, Dublin, Nord-Irland v SKOTTLAND
Wilson

20.45, Dortmund, Tyskland v ITALIA
Aquilani

21.00, St. Denis, Frankrike v BRASIL
Lucas

21.00, Geneve, Argentina v PORTUGAL
Meireles

21.30, Madrid, SPANIA v Colombia
Reina

U-kamper
20.30, Shrewsbury, England U20 v FRANKRIKE U20
Mavinga

UNGARN U21 v BFC Siófok
Gulacsi