Ny ansettelse hos FSM

Den kommersielle avdelingen til FSG, som eier Liverpool FC, har ansatt Olly Dale til bl.a. å selge de helrøde i Amerika. Det vurderes pre-season tur til USA foran 2012-13 sesongen.

36-årige Olly Dale kommer fra en stilling som kommersiell sjef i Fulham. Ifølgeliverpoolfc.tv vil han få en ledende rolle med veilede i salg, annonser,sponsorer og andre inntektsbringende kilder for FSM, som altså er eid av FSG.

Dale vil fokusere mot foretak i Nord-, Sentral- og Sør-Amerika, samt Europa ogAsia. Han vil fortsatt ha sin base i London.

“Vi har hatt muligheten til å arbeide direkte med Olly og kunnet erfare densuksess han har hatt med salg, utvikling av forretninger og kundeservice, og vier henrykt over at han nå vil være en del av familien FSM”, sieradministrerende direktør Billy Hogan hos FSM.

“FSM har raskt blitt en av verdens ledende agenturer for sponsorsalg, og jegser fram til å hjelpe dem utvikle sin tilstedeværelse internasjonalt, og til åskaffe inntekter til deres imponerende klientell som innbefatter Red Sox,Liverpool FC, Roush Fenway Racing og NESN”, kommenterer Olly Dale.

I en artikkel skriver Bloomberg at FSG vurderer å bringe Liverpool til USA foren pre-season tur i 2012. Billy Hogan hos FSM sier at detaljer ikke kanfullføres før man vet hvordan terminlisten for neste års baseballsesong ser ut.