Ny avtale for Flanagan

John Flanagan fikk sitt gjennombrudd i vår, og nå har den unge scouseren signert en ny langtidskontrakt. I følge Liverpool Echo utløper den nye avtalen i 2015. Oppdatert

John Flanagan var den store positive overraskelsen forrige sesong, og den unge scouseren gikk inn og spilte meget bra i siste halvdel av sesongen. 18 år gamle Flanagan har hatt en kontrakt som utløper i 2013, signerte i dag en forlengelse. I følge Liverpool Echo er det en fireårsavtale Flanagan har signert.

Damien Comolli var fornøyd etter at enda en spiller hadde underskrevet ny kontrakt.

- Det første alle vil si er at han fortjener det, fordi han gjorde det så bra for oss mot slutten av forrige sesong. Flanno hadde lang tid igjen på sin tidligere avtale, men vi følte det var det riktige å belønne han for hva han har oppnådd, sier Comolli til Liverpoolfc.tv

- Innstillingen hans er glimrende. Han er veldig profesjonell, og vet å ta vare på seg selv og hvem han skal høre på, og det er derfor jeg tror han har forbedret seg så raskt.

- Han er kun 18 år gammel, og det er flere områder han kan forbedre seg, men han er allerede god offensivt og god teknisk. Jeg er sikker på at han har tatt enda flere steg når vi snakker om han om to år. Vi ser frem til å følge utviklingen hans og se hvordan han gjør det.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.