Ny kamp i NextGen Series i kveld

Reservelagets bortekamp mot Wolfsburg i NextGen Series i kveld har kommet helt i skyggen av førstelagets ligacupkamp i Brighton. Trener Rodolfo Borrell vet at det blir viktig å få med seg poeng hjem fra Tyskland, dersom man skal avansere i turneringen.

Liverpool møtte samme motstander på Anfield i forrige uke, og klarte uavgjort takket være et sent utligningsmål.

- Dette er en kamp der vi absolutt må levere varene. Alt kan skje når du møter et lag med en så sterk tropp som Wolfsburg har. Men vi har også et meget godt lag, sier Borrell i et intervju med Liverpoolfc.tv.

- Det gjenstår fortsatt to kamper i gruppespillet etter denne. Nå må vi forsøke å rette på de feilene vi har gjort i de foregående kampene. Klarer vi å reise hjem fra Tyskland med tre poeng i bagasjen, så er vi selvsagt i en langt bedre posisjon. Men vi er først og fremst ute etter bedre spill fra vår side.

- Jeg synes Wolfsburg er veldig sterke, men nå fokuserer jeg kun på mitt eget lag. Wolfsburg er veldig godt organiserte, slik tyske lag ofte er. Jeg forventer en vanskelig kamp, akkurat som det var på Anfield.

- De benyttet to spillere fra sin førstelagstropp da vi spilte 1-1 i forrige uke, så vi vet hvilken utfordring vi står overfor.

Liverpool, Wolfsburg og Molde kjemper om andreplassen i gruppa, etter suverene Sporting Lisboa. Portugiserne har fem poengs forsprang ned til Liverpool.

- Sporting Lisboa er bedre enn de andre lagene i gruppa. Jeg anser dem som en av favorittene til å vinne hele turneringen. De har massevis med kvalitet i laget.

- Resten av gruppa er veldig jevn. De tre troppene, tyskerne, nordmennene og vi selv, har ulike egenskaper. Vi har alle våre styrker og svakheter. Det blir jevnt. Vi slo riktignok Molde borte, men de slo Wolfsburg, et lag som altså spilte uavgjort mot oss på vår egen bane.

- Jeg tror det blir jevnt. Det er viktig for våre spillere å møte ulike spillestiler. Deltakelse i denne turneringen kan kun være positivt for klubben din og laget ditt.

Borrell ønsker ikke å avsløre hvem som kommer til å starte kveldens kamp.

- Vi har noen spillere som sliter med småskader, så vi får vente og se. Uansett om vi må klare oss uten enkelte spillere eller ei, så har vi gutter som vil gi alt ute på banen.