Ny klubb for Bouzanis

Dean Bouzanis har endelig funnet seg ny arbeidsgiver etter at han ble løst fra kontrakten med Liverpool i slutten av april. Keeperen har signert en korttidskontrakt med Oldham.

Dean Bouzans har signert en avtale for en måned med Oldham. 21-åringen har trent med «The Latics» de seneste ukene og figurert i et par reservelagskamper. Den tidligere Liverpool-junioren viste nok til at han fikk en korttidskontrakt med League One-klubben.

Australieren satt på benken i Oldhams målløse oppgjør mot Bournemouth på lørdag. Alex Cisak er for tiden manager Paul Dickovs førstevalg på keeperplassen. Oldham har også benyttet den 38-årige treneren Paul Gerrard to ganger mellom stengene denne måneden.

- Dean er en talentfull gutt. Han har signert non-kontrakt. Paul Gerrard har kommet inn og gjort det godt, men han sliter ettersom han har strukket en muskel i armen. Dean vil gi oss dekning, uttaler Paul Dickov til Oldhams nettside.

Bouzanis kom aldri lenger enn til reservelaget i tiden i Liverpool, men fikk 19 kamper på lån for League Two-klubben Accrington Stanley i 2009/10-sesongen.