Ny seier for Spania U20

Dani Pacheco spilte hele kampen da Spania U20 i går knuste Australia 5-1 i Colombia. Spanjolene har nå vunnet alle sine tre gruppespillskamper. England møter Nigeria.

Spania U20  sto med to seire av to mulige og var allerede klar for sluttspillsrunden før nattens siste gruppespillskamp mot Australia. Spanjolene tok ledelsen allerede før minuttet var gått, og ga seg ikke før det sto 5-1 i målprotokollen. Liverpools Dani Pacheco hele kampen.

Pacheco skal ha vært god i omgangen han spilte, og nå møter de Sør-Korea i 16. delsfinalen. Vinnes den møter de med stor sannsynlighet Brasil, som har Saudi Arabia i sin 8.delsfinale.

Sergi Roberto scoret det første målet, Sergio Canales satte inn en straffe, og Alvaro Vazquez scoret hattrick for Spania. Høydepunkter kan ses på denne linken.

England gikk videre til tross for 0-0 i alle sine kamper og 3. plass i gruppen, og møter Nigeria i sin 8.delsfinale.