Nyttig låneopphold i Norwich

Dani Pacheco er tilbake i Liverpool etter å ha hjulpet Norwich til opprykk til Premier League. Spanjolen synes låneoppholdet har vært en nyttig erfaring.

Dani Pacheco ble lånt ut til Norwich i slutten av mars og fikk tre kamper fra start og tre som innbytter. Han nettet tre ganger for East Anglia-klubben.
- Jeg synes det var en flott tid der. Det er stort å være en del av laget. Vi rykket opp, så det var hyggelig å være der ,sier Dani Pacheco til Liverpoolfc.tv.

Laget feiret opprykket med en parade i åpen buss.
- Det var en flott dag. Fansen var helt ville. Vi fikk se hvor glade de var og hvordan de støtter laget.

Pacheco synes låneoppholdet var lærerikt.
- Jeg synes det var en hyggelig erfaring for meg å spille i Championship på et høyt nivå. Det var fysisk og press på oss til å vinne fordi vi gikk for opprykk. Det tror jeg hjalp meg. Jeg var der bare i to måneder, men jeg har kommet tilbake med mer erfaring, erfaring med å spille under press og spille med eldre og mer fysiske spillere, så det gjør defensivt at jeg føler meg bedre.

Pacheco jobber for å slå gjennom på Liverpools førstelag.
- Jeg håper det. Jeg har fortsatt tre år igjen av kontrakten jeg signerte i desember. Jeg forsøker å gjøre mitt beste på trening hver dag. Jeg har trent hardt for å imponere staben. Forhåpentligvis kommer min tid neste sesong.

Han forklarer hvor han liker best å spille.
- Jeg har bestandig likt å spille bak spissen, men når du er 20 år, kan du ikke bestemme hvor du ønsker å spille. Du bare ønsker å gå på banen uansett hvor managerer bestemmer seg for å bruke deg.

Paceco har fortsatt en del å forbedre.
- Ja, alt. Jeg tror hver spiller kan forbedre seg hver dag, spesielt når du er i 20-årene. Jeg må bli sterkere og noen ganger ta bedre avgjørelser med ballen.

Han håper det blir spill for Liverpool i Europa League neste sesong.
- Ja, flere kamper for klubben og det blir flere muligheter for de yngre spillerne.

Jay Spearing, Martin Kelly og John Flanagan slått gjennom på førstelaget denne sesongen. Pacheco håper han kan gjøre det samme.
- Ja, selvsagt. De er på min alder, så det hjelper. Det sies at du får sjansen dersom du jobber hardt og gjør det bra på trening. Hvis du får muligheten, må du ta vare på den.

Liverpool har hatt en god vårsesong under Kenny Dalglish
- Det har vært briljante, alle. Måten de har spilt ball på og slått Man City hjemme eller Fulham borte. De har jobbet veldig hardt, og de har selvtillit. Maxi har vist form, Lucas har spilt meget bra og Jay Spearing gjør det utmerket. Alle gjør det meget bra.