Offisielt: Mavinga klar for Rennes

Den franske Ligue 1-klubben Rennes bekrefter at de har signert Chris Mavinga på en fireårskontrakt. Overgangssum ikke oppgitt, men fransk presse antyder 1 million euro.

Rennes bekrefter på sin offisielle nettside at Chris Mavinga har undertegnet en fireårskontrakt med den franske Ligue 1-klubben nå i kveld. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men fransk presse har tidligere antydet 1 million euro (ca. £877000).
- Jeg hadde flere tilbud, spesielt fra utlandet, men det prosjektet Rennes har tilbudt meg interesserer meg meget. (Generalmanager) Pierre Dréossi forklarte hva han forventer av meg. Jeg vet jeg vil få min sjanse. Rennes spiller bra fotball. I tillegg er laget meget ungt med potensial, uttaler Chris Mavinga til Rennes’ offisielle nettside.

Chris Mavinga startet karrieren i Paris St. Germain , men kom til Liverpool som 18-åring i 2009. Forsvarsspilleren står uten førstelagskamper for de røde.
- Jeg vet noen vil si at jeg "brente bruene" der, men det er feil. Jeg lærte mye i Liverpool. Jeg fikk ikke mye spilletid der, men jeg var sammen med gode spillere. I Genk forrige sesong kjempet jeg for å fortjene plass på laget. Jeg vant en tittel. I dag er jeg i Rennes for å fortsette på veien videre.

Mavinga reiser på torsdag med Frankrike U20 til Colombia for videre forberedelser til U20-VM som spilles fra 29. juli til 20. august, så 20-åringen må fortsatt vente en stund på å debutere for sin nye klubb.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken