Omorganisering ved The Academy

Frank McParland er ansatt som Director of Academy and Player Development. Pep Segura får utvidet ansvar. Rodolfo Borrell er ny reservelagstrener. Mike Marsh tar over U18. Steve Cooper er forfremmet til Akademidirektør.

Liverpoolfc.tv opplyser at Akademidirektør Frank McParland er utnevnt til Director of Academy & Player Development og får utvidet ansvar med alt som har med reservelaget å gjøre. Pep Segura har signert en ny kontrakt som teknisk direktør. Han får nå også oppgaver med teknisk utvikling av reservelagstroppen.

Rodolfo Borrell (bildet) var tidligere U18-trener, men går til jobben som reservelagsstrener. Mike Marsh tar steget opp fra U16-trener til U18-trener. Steve Cooper blir U16-trener, men er også forfremmet til Akademidirektør. Stuart Webber hadde tidligere tittelen Senior National Scout, men er nå ansatt som Director of Recruitment.

- Det har blitt gjort god fremgang denne sesongen, og det reflekteres i anerkjennelsen våre akademispillere har fått, både på seniornivå i klubben og internasjonalt, uttaler fotballdirektør Damien Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Vi har lagt ned betydelig med tid og innsats på å tenke på hva vi trenger å gjøre fremover. Disse endringene reflekterer vårt ønske om hele tiden å forbedre arbeidet vårt. Stabilitet er en viktig del av denne prosessen. Kvaliteten på de personene som allerede arbeider på The Academy har blitt reflektert i antall interne forfremmelser vi har foretatt.

- Vi har vurdert både den tekniske utviklingen til guttene i Kirkby og hvordan vi speider etter unggutter passer inn i klubbens totale rekrutteringspolitikk, kommenterer Frank McParland

- Det er en del av klubbens syn å aktivt utvikle folk vi allerede har på plass. Jeg er henrykt over at vi har vært i stand til å forfremme så mange ulike individer internt på The Academy.

- Vi har sett på den beste måten å integrere disse ulike funksjonene i klubben som en del av vår totale visjon om hvordan vi bør operere og hvordan vi skal identifisere de rette type spillerne til å ta seg opp på førstelaget.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken