Oppstart Liverbirds Bergen

I skrivende stund er det ifølge liverpool.no 49 stiftede Liverbirdsklubber, men det finnes enda ikke en slik klubb i Bergen. Dette må vi gjøre noe med, og vi satser på å bli klubb nummer 50!

Derfor blir det stiftelsesmøte for Liverbirds Bergen på Bryggen Nightclub mandag 11.april kl 19.00. Når vi har gjort oss ferdig med dette, ser vi forhåpentligvis Liverpool knuse Manchester City på Anfield!

På dette møtet ser man for seg at man danner et styre og finner ut i fellesskap hva Liverbirds Bergen skal jobbe med. Forhåpentligvis kan dette bli mer enn bare å samles for å se kamper. Fellesturer til Liverpool, aktivitetsdager og andre arrangement er bare noen forslag til ting man kan finne på. Har du andre forslag, kom på møtet og del de med oss.

I tillegg til et godt samarbeid med Supporterklubben kan det også være aktuelt med samarbeid med andre Liverbirdsklubber i vårt langstrakte land.

Hovedpoenget er i hvert fall at man kan samle de fleste røde fra Bergen i en organisert klubb, da dette også kan øke rekrutteringen og interessen rundt Liverpool.

Dersom du lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt og/eller dukk opp på møtet.

Ta også en titt på facebooksiden vår.

Kontaktperson er:

Trond Helge Hanssen
Tlf: 980 87 060
Mail: [email protected]