Optimistisk foran neste sesong

Kenny Dalglish forventer stor entusiasme blant spillerne når de returnerer til pre-season i juli. Han ser ingen grunn til at Liverpool ikke skal forbedre sin plassering i Premier League neste sesong.

Kenny Dalglish synes det er synd at sesongen er over etter at han kun har ledet laget i fire og en halv måned. Han mener spillerne kan være fornøyd med siste halvdel av sesongen uansett utfall på Villa Park. Liverpool tar 5.plassen hvis de tar flere poeng enn Tottenham i ligavslutningen. Målsettingen er en høyere plassering på tabellen neste sesong.
- Det har vært en kort sesong for meg. Du føler ikke at du er klar for ferie. Du ønsker at sesongen skal fortsette, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Men sesongen går mot slutten. Jeg er henrykt over hvordan spillerne har jobbet og over oppofrelsen de har vist.

- Mange av opptredenene har overgått hva jeg trodde de var kapable til. Det er stor honnør til dem. Vi har gjort det bra siden januar. Vi ønsker å gjøre det enda bedre neste år.

- Du ønsker å gjøre det bedre enn forrige år. Jeg ser ingen grunn til hvorfor vi ikke kan klare det. Jeg er sikker på at spillerne føler nøyaktig det samme. Det vil være mye entusiasme når vi kommer tilbake i juli.

- Vi vet ikke hvor vi kommer til å ende denne sesongen. Hvis vi forbedrer plasseringen neste sesong, kan ingen bli skuffet.