Øyner Adam og Young

Ifølge Tony Barrett i The Times vil Liverpool på siste dag i transfervinduet gå for Charlie Adam og Ashley Young, dersom Fernando Torres får sin ønskede overgang til Chelsea.

I hva som kan bli en dramatisk siste dag i januarvinduet, vil Roman Abramovich og Chelsea søke å kjøpe Fernando Torres. Ifølge velinformerte Tony Barrett i The Times har det ikke lykkes ledende personer i LFC å overtale angriperen til å bli på Anfield. Liverpool ønsker en pakke verdt £50M for spanjolen, enten i cash eller inkludert Nicolas Anelka. Chelsea vil imidlertid ikke slippe Anelka, mens de røde ikke skal være interessert i at Daniel Sturridge er med i en avtale.

Det er antydet at Abramovich ikke skal være villig til å strekke seg til £50M for en spiller som har levert inn en offisiell transfersøknad, og det kan bli en drakamp av de sjeldne utover mandagen.

Liverpool på sin side forventes å legge inn et nytt bud på Charlie Adam, spesielt dersom det ligger an til å komme en sjekk for Torres. Ifølge The Times skal dette være godkjent av John W. Henry og FSG. Blackpool skal ha utpekt Andy Reid fra Sunderland som en mulig erstatter.

Ashley Young hos Aston Villa skal også være et transfermål, selv om manager Gerard Houllier tidligere klart har sagt at Young og Stewart Downing ikke skal selges i januar. Alliert med penger i banken skal imidlertid Liverpool være beredt til å hoste opp £18M for den offensive 25-åringen.

Sammen med fullføringen av kjøpet av Luis Suarez fra Ajax, ventes derfor Liverpool å sette inn et tredobbelt støt for å lette på de mulige smertene det vil være å miste Fernando Torres.