Oyston raser mot Liverpool

Karl Oyston er forbannet over Liverpools fremgangsmåte for å sikre seg Charlie Adam. Blackpool-formannen hevder at Anfield-klubben benytter mediene for å få ned prisen på skotten.

- Måten man oppfører seg på definerer klubben. Liverpool prøver å spille et spill, og gjør det ikke særlig godt. Alt de har gjort er å provosere Ian. De hadde vært tjent med å gjøre ting bak lukkede dører, i stedet for å løpe til pressen hvert femte minutt, utbasunerer Oyston til Talksport.

Blackpool-formannen synes dermed å ha glemt at det kun er han selv og Ian Holloway som har uttalt seg i pressen om saken. Kenny Dalglish har avstått fra å kommentere Adam hver eneste gang media har prøvd å få ham til å gjøre det.

- Vi har selv prøvd å kjøpe et par spillere, men har klart å holde det unna pressen. Kanskje er det fordi vi ikke er en like høyt profilert klubb som Liverpool, undrer Oyston videre.

- Vi er ute etter en fornuftig bud, men så langt har vi ikke sett noe som er i nærheten av fornuftig. Og det er dette som har provosert Ian. Transfersøknaden ble lagt inn i går, og 10 minutter senere var mediene på saken. De visste alt om det.

- Nå skal jeg ikke rette pekefingeren mot noen. Slik er fotballen, og du må håndtere slikt som dette. Men selv forsøker vi å unngå forhandlinger gjennom mediene for ikke å forstyrre spillere i andre klubber.

- Det ville ha vært fint om Adam ble hos oss ut sesongen, for å hjelpe oss med å holde oss i Premier League. Men jeg tror kanskje Charlie selv anser dette som en mulighet han ikke kan gå glipp av. Liverpool er en enorm klubb, og han er antagelig veldig ivrig etter å spille for dem.

- Vi ønsker ikke å selge spilleren, og vi trenger ikke å selge spilleren. Når en klubb oppfører seg aggressivt på denne måten, må de komme med et tilbud som er for godt til å avslå. Vi er ikke der ennå.

- Svært mye avhenger av å holde seg i divisjonen for spillerne her i Blackpool, når det gjelder bonuser og lønninger. De er avhengige av å holde seg i Premier League, så det vil være å svikte sine lagkamerater dersom Charlie forlater oss nå. Det vil være å svikte klubben også.