Oyston taus om Adam

Liverpool er sterkt linket til Charlie Adam, men Blackpool-formann Karl Oyston ønsker ikke å kommentere midtbanespillerens situasjon.

Liverpool er interessert i Charlie Adam, men så langt har det ikke lykkes Anfield-klubben å få tilslag på midtbanespilleren.
- Angående Adam, jeg liker aldri å svare på rykter eller på hva mange tror. Jeg ønsker egentlig ikke å kommentere den situasjonen, uttaler Karl Oyston til Blackpool Gazette.

Karl Oyston ønsker derimot å skaffe noen spillertilvekster før Blackpools spillere returnerer til preseason-trening på mandag. Han og manager Ian Holloway har vurdert ulike alternativ.
- Jeg håper vi kan gjøre noen forretninger før spillerne kommer tilbake på trening mandag. Dere vet hvordan transfermarkedet er og hvordan det fungerer. Det er vanskelig å forutse.

- Vi tilbrakte fredagen på mitt kontor og gikk gjennom listen over spillere, transfermål og behov for neste sesong. Vi trålet gjennom listen på henvendelser vi har gjort mens han han har vært borte. Vi håper å se noen fremskritt på dem vi har kommet med henvendelser på, og fortsatt er interessert i.

Om dette også gjelder spillere som er linket til å gå motsatt vei i en eventuell Adam-overgang, forteller artikkelen ingenting om.