På plass i Hong Kong

Liverpools reservelag skal som kjent delta i en 7-a-side-turnering i Hong Kong, og satte kursen mot det fjerne Østen i går. Nå er troppen på plass i Hong Kong, og klare til innsats.

Reservelagets tropp til turneringen består av: 

Deale Chamberlain, Steven Irwin, Stephen Darby, Jakub Sokolik, Nathan Eccleston, David Amoo, Thomas Ince, Suso, Nikola Saric, Nicolaj Køhlert.

Nathan Eccleston, Stephen Darby og David Amoo vil altså igjen være i aksjon for Liverpool etter låneoppholdene i henholdsvis Charlton, Notts County og Hull.

- Dette er første gang Liverpool er med i denne turneringen, og det blir en interessant erfaring. Jeg har lest reglementet, og vi spiller uten offside, størrelsen på banen er forskjellig fra vi er vant med, og vi kan bare bruke sju spillere om gangen. Kampene varer kun i sju minutter. Vi vil gjøre vårt beste for Liverpool FC. Det er en ære for Liverpool å bli spurt om å være med i denne turneringen, og vi ser frem til at kampene starter, sier Pep Segura til Liverpoolfc.tv.

Aston Villa, Celtic og Rangers er blant de øvrige lagene som deltar i The HKFC Citybank International Soccer Sevens.

Liverpool-spiller sine gruppekamper mot henholdsvis Hong Kong U18, Yau Yee League Select og Celtic på lørdag. Sluttspillet går søndag.