Pacheco håper på spilletid

Daniel Pacheco håper at en ny manager, i form av Kenny Dalglish, skal gi ham flere sjanser på førstelaget enn tilfellet var under Roy Hodgson.

20 år gamle Pacheco gjorde et fantastisk mål i reservelagets 2-1 seier over Sunderland på tirsdag, og var også nest sist på ballen da Nikola Saric gjorde vertenes andre mål.

Pacheco har fortsatt ikke startet en eneste Premier League-kamp, men ivrer etter å å vise King Kenny hva han er kapabel til.

- For meg er Kenny Dalglish den største personen i klubben. Han er en kar vi alle ser opp til, og som alle har stor respekt for, sier Pacheco til Liverpoolfc.tv.

- Jeg må fortsette å jobbe hardt på trening på Melwood hver eneste dag, og når sjansen kommer må jeg ta vare på den. Jeg håper å kjempe om en plass på laget. Dette er en ny utfordring for oss alle, og spesielt gjelder det de unge spillerne, da Kenny kjenner alle spillerne på akademiet.

- Jeg synes det var en svært artig kamp mot Sunderland. Jeg har hele tiden hevdet at min favorittposisjon, min beste posisjon, er like bak spissen på topp. Nå ønsker jeg å jobbe hardt i tiden som kommer, og forhåpentligvis får jeg flere sjanser til å vise meg frem i den posisjonen.

- Jeg er fornøyd med scoringen min, og det var fint å hjelpe laget til fortsatt å toppe tabellen. Det er lenge siden vi har spilt kamp, så guttene var desperate etter å spille igjen. Og vi fikk resultatet vi ønsket oss.

- Saric ga meg en flott pasning, og jeg var heldig som traff ballen rett med venstrefoten, slik at det ble mål. Jeg var veldig glad for at Saric også scoret, ettersom han brakk beinet sist han spilte kamp. Jeg spilte på topp med ham, og alle i garderoben var glade for å ha ham tilbake på banen.