Pacheco til Spania

LFC bekrefter at Dani Pacheco er lånt ut til Atletico Madrid for 2011/12. Tottenham viser interesse for Joe Cole, og agenten til Alberto Aquilani uttaler seg igjen.

Dani til La Liga
Det kunne virke som om Dani Pacheco var gått til Rayo Vallocano på utlån for 2011/12, via Atletico Madrid. Det hevdet de spanske storavisene AS og Marca. Liverpool FC har imidlertid nå bekreftet at spilleren er lånt ut til Atletico Madrid for 2011/12, uten å nevne noen ytterligere avtale til Rayo.

Cole tilbake til London?
Harry Redknapp har blitt sitert på at han ikke vil ha noe i mot å hente Joe Cole tilbake til London, spilleren som han tidligere har hatt som manager i West Ham. “Jeg signerte ham som en 11-åring. Han er en god spiller og jeg liker ham veldig godt. Vi har ikke gjort noen henvendelser, men jeg kan ikke sitte her å si at vi ikke ville ønske ham til klubben da jeg i så fall ville lyve.” Cole er også i det siste blitt linket til QPR.

Aquilani-agent i Liverpool
Den snakkesalige Franco Zavaglia sier at han er på Merseyside og har ikke til hensikt av å forlate Liverpool før han kan få til en avtale som bringer hans klient Alberto Aquilani til AC Milan.
“Jeg blir her til jeg har fullført avtalen til AC Milan”, hevder Zavaglia til Gazzetta.it. “Aquilani har tatt sitt valg og han ønsker AC Milan. Vi håper på en snarlig løsning.” Det er blitt antydet at det kan gå mot en avtale for midtbanespilleren i første omgang lånes ut til Milan, men at klubben forplikter seg til kjøp etter sesongen dersom Aquilani spiller et bestemt antall kamper.