Palsson til Hibernian

Den 19-årige islendingen Victor Palsson har forlatt Liverpool til fordel for Hibernian, hvor han har skrevet under en kontrakt på halvannet år.

Hjemmesidene til Hibernian og Liverpool bekrefter at reservelagsspiller Victor Palsson har skrevet under kontrakt som binder ham til Easter Road fram til sommeren 2012.

- Jeg spilte for Island U21 mot Skottland på Easter Road for noen måneder siden og ble virkelig imponert over atmosfæren. Det er en spesiell stadion, sier Palsson til hibernianfc.co.uk.

- Så fort jeg ble klar over interessen til Hibernian, var jeg veldig lysten til å komme til klubben og arbeide med manageren. Dette er en veldig spennende overgang for meg.

- Jeg tror at den skotske ligaen vil passe min måte å spille på og jeg ser fram til å spille for Hibernian. Edinburg er en flott by og alt rundt overgangen tyder på at dette er en rett avgjørelse for meg.

- Victor er en ung spiller med voldsomt potensial, og en spiller som har vært på vår radar under lang tid, sier manager Colin Colderwood.

- Han har en utmerket bakgrunn og vi er glade for å kunne bringe ham hit.

Det er ikke nevnt noen overgangssum for Victor Palsson, men siden han kun hadde et halvt år igjen av kontrakten er han trolig blitt frigitt av Liverpool FC.