Pelosi hevder Liverpool viser interesse

Den amerikanske U17-landslagsspilleren Marc Pelosi hevder at Liverpool viser interesse for ham. Midtbanespilleren var med i USA sin tropp i U17-VM i Mexico.

Pelosiblir beskrevet som en hurtig playmaker, og flere klubber fra Europaog England skal følge ham med stor interesse. Tottenham Hotspur ogAS Roma er andre klubber som har vært nevnt i den forbindelse.

-Jeg skal bestemme meg for hva jeg skal gjøre etter U17-VM. Collegekan fortsatt være en god mulighet. Det avhenger av tilbudene somkommer. Å bli profesjonell fotballspiller har førsteprioritet. Vihar hørt at det er sterk interesse fra Liverpool, fra Tyskland ogflere steder, så jeg må bare bestemme meg hvor jeg skal dra,uttalte Pelosi til mlssoccer.com før USA ble slått ut av Tyskland i1/8-finalen i U17-VM.

Kilder som står Pelosi nær hevder atLiverpool har tatt kontakt med det amerikanske fotballforbundet etterå ha sett ham i aksjon for U17-landslaget. Pelosi er også innehaverav tysk pass, noe som bidrar til veien til spill i Europa blir myeenklere.

Pelosi utelukker heller ikke at han fortsetterkarrieren i MLS. Da vil han i så fall foretrekke et lag nærfamiliehjemmet i California.