PFA får ikke være fredsmeklere

Gordon Taylor i Professional Footballers' Association har tilbudt seg å være fredsmekler mellom Patrice Evra og Luis Suarez, men får ikke lov. Mirror hevder saken er en misforståelse av betydningen bak ordet negro.

Etter kampen mellom Liverpool og Manchester United på Anfield tidligere denne måneden kom Patrice Evra med rasismeanklager mot Luis Suarez, og gikk med manager Alex Ferguson til dommergarderoben for å få rapportert anklagene.

Evra sa til media at Luis Suarez hadde brukt et rasistisk ord mot han "minst ti ganger", men det skal ikke være funnet videbevis for dette hos SkySports som produserte kampen.

I følge John Cross i The Mirror skal saken nå handle om det spanske ordet "negro", som ikke er det samme på spansk som på engelsk. Gordon Taylor i Professional Footballers's Association tilbudte seg tidlig å være fredsmekler mellom spillerne, men får ikke lov av FA.

- Vi ønsker alltid å mekle i slike situasjoner, men nå er det FA sin jobb å fullføre etterforskningen sin, sier Taylor til Mirror.

Luis Suarez har benektet alle rasismeanklagene, og har fått full støtte av Liverpool FC. Patrice Evra skal i følge Alex Ferguson ønske å "gå hele veien" i denne saken.