Planlegger flere klubbutikker

Liverpool FC ønsker å åpne flere klubbutikker. Pågår forhandlinger om en plass i Southport, mens klubben fortsetter å lete etter et område i Dublin. Neppe klubbutikk i Asia.

Liverpool har funnet et passende sted i Southport og er i forhandlinger, men de røde fortsetter etter en egnet plass i Dublin. Liverpools daglige leder Ian Ayre er imidlertid ikke så sikker på om det er en god íde å åpne en klubbutikk i en stor asiatisk by.
- Noe mange ikke forstår når det gjelder salg av fotballeffekter er at to av tre personer i Liverpool som går forbi vår butikk i Liverpool One sannsynligvis er Liverprool-fans av ulik grad, sier Ian Ayre til Liverpool Daily Post Business magazine.

- Det finnes millioner av supportere i Asia. Men dersom man legger en butikk i Shanghai, finnes det da nok supportere i Shanghai, og er de engasjerte nok? Er det stor nok appetitt for det?

- Andre klubber har forsøkt det, men jeg er ikke overbevist etter hva jeg har hørt. Det kan være at nettbutikken bør ha mer lokalt fokus eller kanskje få en avtale med en stor forhandler.