Poulsen akter å kjempe for fast plass

Christian Poulsen påstår at han har fått forsikringer om at hans fremtid er på Anfield, dersom han klarer å imponere Kenny Dalglish på trening.

Poulsen avslører overfor Skysports.com at han har hatt en prat med Dalglish, hvor skotten skal ha informert midtbanespilleren om at han inngår i fremtidsplanene som legges.

- Jeg har hatt et kort møte med den nye manageren. Jeg spurte om jeg kom til å bli værende i klubben. Han sa han ønsket å benytte alle spillerne, og lovet at han ville bruke meg dersom jeg presterte bra på trening, forteller Poulsen.

- Han har bevist at han er klar til å benytte alle spillerne, så forhåpentligvis får jeg mer spilletid om jeg klarer å leve opp til det han forventer av meg, legger midtbanespilleren til.

- Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente da vi fikk ny manager. Det var en ny start for alle. Støtten manageren får er helt utrolig. Det er fantastisk å se hvordan fansen støtter ham, og det har på mange måter tatt litt av presset bort fra laget.

- Liverpool har en slik fantastisk historie. Her ønsker man virkelig å vinne noe, og være der de fortjener å være – på toppen av ligatabellen. I en klubb som dette er det normalt at et uavgjort resultat blir betraktet som et tap. Du må leve med kritikken du får. Forhåpentligvis kommer det bedre tider for meg, men jeg takler kritikken jeg har blitt til del. Det er en del av hverdagen for en profesjonell fotballspiller. Liverpool har en utrolig historie, og jeg håper, med tiden, at klubben kan komme tilbake på toppen.

Poulsen innrømmer også at han føler sympati med Roy Hodgson, som måtte forlate sin stilling som Liverpool-manager i januar.

- Fotball er ofte svart-hvitt. Jeg mener fortsatt at Roy Hodgson gjorde en god jobb. Han jobbet virkelig hardt, og forsøkte å gjøre alt riktig for klubben. Men det var så mye som foregikk. Det var nye eiere, nye spillere, et nytt system. Og vi fikk en dårlig start. Vi trengte tid. Men fotball handler om å få resultater. Nå har vi akkurat vunnet fire kamper på rad, og det fører til at både selvtilliten og prestasjonene blir bedre.