Poulsen har startet jakten på ny klubb

Jørn Bonnesen, Poulsens agent, avslører at Liverpool er villig til å la midtbanespilleren forlate klubben. 31-åringen ser seg nå om etter ny arbeidsgiver. Flere klubber interessert.

Christian Poulsen har slitt med finne seg til rette i engelsk fotball etter overgangen fra Juventus i fjor sommer. Etter signeringene av Jordan Henderson og Charlie Adam har Poulsen havnet enda lengre bak i rekken. Anfield-klubben er nå beredt til å la 31-åringen gå.

Jørn Bonneson, Poulsens rådgiver, bekrefter at spilleren har fått beskjed om at han ikke kommer til å spille regelmessig for Liverpool denne sesongen. Han er nå i gang med å finne ny klubb til sin klient.

- Jeg har snakket med Liverpool nå. De har sagt at de ikke er sikre på at de kan oppfylle Christians ønske om spilletid, og de er innforstått med at vi forsøker å finne en ny klubb til Christian, sier Jørn Bonnesen til bold.dk.

- Vi ser oss omkring og sonderer terrenget. Det er interesserte klubber, men jeg kan ikke fortelle mer om de muligheter som finnes.

Tidligere har Jørn Bonnesen tilbakevist at den tidligere FC København-spilleren har vært interessert i å returnere til dansk fotball. Poulsen ønsker ennå ikke å reise hjem til Danmark, og han foretrekker et permanent klubbskifte fremfor en leieavtale.
- Hans klare utgangspunkt er et skifte. Han flyttet til England for et år siden og har kone og tre barn. Det er ikke noe man bare flytter rundt med.