Poulsen klar for å kjempe om plass på laget

Christian Poulsen har ikke fått noen signaler om at han skal være på vei ut av Liverpool FC. Han forventer å være i klubben også etter at overgangsvinduet stenger.

Konkurransen om midtbaneplassene i Liverpool har hardnet til etter at Charlie Adam og Jordan Henderson er hentet inn, samt at Alberto Aquilani har returnert fra låneopphold i Juventus. Det har blitt rapportert at Christian Poulsen regnes som overflødig i Liverpool, men midtbanespilleren er fortsatt i klubben og forventer å være der også når overgangsvinduet stenger 31.august.
- Jeg er meget glad og vil spille, og det er mitt mål for fremtiden, uttaler Christian Poulsen som for tiden er på landslagsoppdrag med Danmark.

- Jeg er lykkelig der med min familie. Det er en god klubb, og de behandler meg meget bra. Jeg håper jeg kan forandre situasjonen, slik at jeg kan spille mer.

- Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool. Jeg forsøker å komme i form til den nye sesongen. Jeg tror de ønsker å ha meg i klubben. Jeg er glad for å være der. Så fremt de ikke forteller meg noe annet, så er jeg Liverpool-spiller den kommende sesongen.

Poulsen håper å få spilletid for Danmark mot Skottland på onsdag. Da kan det ligge an til flere dueller på midtbanen mellom ham og lagkamerat Charlie Adam.
- Det er en viktig kamp for å vise Liverpool at jeg er i form og klar til å spille for dem. Det finnes mange spillere der, men det er opp til meg å vise at jeg er i stand til å spille for Liverpool.

- Forhåpentligvis kan jeg vise på onsdag at jeg er en god spiller og at de kan benytte meg.

- Charlie er en meget god spiller. Han har en lys fremtid foran seg, men jeg ser det ikke som en test mellom ham og meg.

- Det er en god test for Danmark ettersom vi har tre EM-kvalifiseringskamper igjen, og det er en meget viktig kamp for oss.