Poulsen ser en fremtid i LFC

Christian Poulsen har slitt med å imponere siden £4,5M-overgangen fra Juventus, men midtbanespilleren har ikke planer om å forlate klubben. Han vil bli og kjempe om en plass på laget.

Christian Poulsen, som står bokført med 21 kamper for Liverpool, har ikke spilt siden 0-1-tapet mot Braga i mars. Engelsk presse forventer at spilleren blir solgt til sommeren, men 31-åringen har ingen planer om et klubbskifte.
- Selvsagt har det vært en vanskelig sesong for meg, sier Poulsen til Liverpool Echo.

- Jeg kom under Roy Hodgson, men halvveis inn i sesongen reiste han. Jeg har likevel hatt noen gode stunder her.

- Jeg føler at jeg har funnet meg til rette sammen med min familie. Jeg har tre barn nå, og i februar fikk vi en baby som ble født i Liverpool.

- Det jeg savner er selvsagt å spille mer, men jeg håper at fremtiden blir lysere for meg i Liverpool. Jeg har to år igjen av min kontrakt, så ja, jeg tror fremtiden min ligger her.

Christian Poulsen er i Danmarks bruttotropp til EM-kvalifiseringskampen mot Island 4. juni, men landslagssjef Morten Olsen har advart mot at spilleren kan miste plassen på landslaget dersom det blir lite spilletid på klubblaget.
- Som spiller ønsker du hele tiden å spille kamper. Jeg forsøker virkelig å gjøre mitt beste. Vi har en meget god tropp med mange gode spillere. Det er opp til meg å vise at jeg besitter kvaliteter.

- Jeg har fått noen muligheter under Kenny. Jeg synes han er en meget god manager. Med de resultatene som laget har fått, kan dere se at klubben beveger seg i riktig retning. Det er opp til meg å vise Kenny at han bør bruke meg.

- Jeg har ennå ikke snakket med manageren om neste sesong. La oss få denne sesongen ferdig først, og så kan vi se på det. Selvsagt tenker du hele tiden på fremtiden, men jeg er lykkelig her.

Poulsen uttalte seg til pressen på Liverpools “Goals 4 All” Community Day i Goals Soccer Centre i Speke.
- Det er meget hyggelig å komme og se det gode arbeidet klubben gjør for å hjelpe folk. Liverpool er mer enn en fotballklubb. Den bryr seg om folkene i byen.