Reina advarer mot Adam

Jose Reina advarer sine landsmenn mot klubbkollega Charlie Adam foran Spanias EM-kvalifiseringskamp mot Skottland i morgen kveld. Reina mener at Adam er nøkkelspilleren på skottenes lag.

- Jeg snakket med Kenny og Charlie like før jeg reiste for å slutte meg til landslagstroppen. Vi gratulerte hverandre med seieren over Everton, og snakket ikke så mye om landskampen. Jeg er sikker på de håper at vi skal ta lett på Skottland, men det vil ikke skje, sier Liverpools sisteskanse til Liverpoolfc.tv.

- Målet er å ikke avgi et eneste poeng i gruppespillet, så uavgjort er ikke godt nok for oss. Vi må være profesjonelle. Så snart vi har gjort jobben for Spania, håper jeg Skottland tar andreplassen, men det må i så fall skje ved at Tsjekkia taper i Litauen. Det kan skje.

- Skottland og Tsjekkia er like som lag. Nå til dags er det ikke mye som skiller landslagene. Skottland var uheldige som ikke slo Tsjekkia på Hampden Park, og det er grunnen til at de nå står overfor en stor utfordring. Jeg foretrekker at Skottland tar seg videre på grunn av Charlie, manageren, Steve Clarke og unge Danny Wilson.

- Charlie blir viktig for Skottland i Alicante. Han er en av de beste spillerne på laget deres. Dersom de vil forsøke å oppnå noe stort, er det han som har nøkkelen.

- Charlie har gjort det bra i Liverpool så langt. Laget forbedrer seg hele tiden, og Charlie blir også bedre. Jeg har trolig analysert Charlie mer enn de fleste. Når han skrev under for oss var jeg allerede klar over hvor farlig han er på frispark. Han har gode avleveringer. Charlie er en flott spiller å ha i troppen, og han kan bli veldig viktig for oss. Det er ikke enkelt å spille for Liverpool, men Charlie er klar for det. Han har spilt i Rangers, og har erfaring fra Champions League. Han var kaptein i Blackpool, og det betyr at han er i stand til å ta ansvar.