Reina positiv etter sesongstarten

Pepe Reina sier at humøret i troppen er langt bedre enn for et år siden, og ser klare forbedringer i spillet så langt denne sesongen.

Liverpool sin målvakt ser klare forbedringer i årets Liverpool-tropp i forhold til spillestallen man hadde tilgjengelig i fjor. I januar hentet Kenny Dalglish inn angrepsduoen Andy Carroll og Luis Suarez, og i sommer forsterket man førstelagstroppen med ytterligere syv spillere.

- Jeg håper signeringene har hjulpet oss med å minske avstanden. Vi tror på kvaliteten vi har i laget, og styrken vi har som spillergruppe og klubb, og det er det som gjelder, sier Reina til Skysports.com.

- Det er fremdeles tidlig å snakke om å minske avstanden, og det vil vi finne ut av mot slutten av sesongen. Forhåpentligvis er ikke avstanden så stor.

- Det er positivt at man er skuffet etter å ikke ha slått Manchester United. Det er tydelig at vi spiller bedre, og vinner kamper - og det er nøkkelen. Jeg synes vi kun har spilt en dårlig kamp, og det var borte mot Tottenham. Vi er i mye bedre humør enn for et år siden.