Reina ser for seg ytterligere 3-5 år i klubben

Pepe Reina antyder at han har til hensikt å bli værende i Liverpool i ytterligere tre til fem år selv om hans nære venner har forlatt Merseyside. Hans familie trives utmerket.

Pepe Reina kom til Liverpool i 2005, men forrige sesong hersket det vil om 29-åringens fremtid på Anfield. Både Arsenal og Manchester United var sterkt linket til den solide sisteskansen. Keeperen beroliger imidlertid Liverpool-fansen med at han ser for seg mange år til i klubben
- Hensikten er å fortsette her. Da jeg kom hit, trodde jeg aldri at jeg ville bli værende her i syv år, uttaler Pepe Reina ifølge Liverpool Daily Post.

- Nå er planen å gjøre det til ti eller tolv år. Alle er ulike, men jeg har vært heldig med at min kone er veldig lykkelig her, og det samme gjelder barna mine.

- Jeg er en scouser nå. Hengivenheten til folk her er enorm, og jeg setter virkelig pris på den.

Landsmannen Fernando Torres forlot Liverpool til fordel for Chelsea i januar, mens Evertons spanjol Mikel Arteta forsvant til Arsenal i forrige uke.
- Det er dårlige nyheter for meg, og ikke bare i sportslig forstand. Jeg har allerede savnet middagene med Fernando, og nå vil det bli det samme med Mikel!

Pepe Reina har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2016.