Reina tilbake mot VIF

Pepe Reina skal være helt spilleklar etter sin doble brokkoperasjon, og vil være involvert allerede i mandagens kamp mot Vålerenga.

I juni gjennomgikk Pepe Reina en dobbel brokkoperasjon, som har gjort at han først returnerte til pre-seasontrening denne uken. Nå sier målvakten at han er klar til å spille allerede mot Vålerenga på mandag, og kommer til å bli spilleklar til sesongstarten.

- Målet er å spille mot Vålerenga, og etter Valencia er det ennå en uke som vil være godt nok for å være helt klar fysisk. Vi har vært forsiktige, og ønsket ikke å forhaste noe. Jeg er helt frisk igjen nå, og trener med laget som normalt mens jeg ser fremover. Jeg gleder meg til å spille igjen, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Det var ikke noe særlig, for jeg hadde operasjonen i ferien. Men etter tre år uten en skikkelig ferie, så fikk jeg hvilt litt mer denne gang.

Pepe er glad for forsterkningene Kenny Dalglish og Damien Comolli har gjort i spillerstallen så langt i sommer, hvor Alexander Doni, Charlie Adam, Jordan Henderson og Stewart Downing har kommet inn.

- Jeg synes vi har vist våre ambisjoner i dette overgangsvinduet. Resten av lagene har gjort det samme, og det vil bli tøft å konkurrere mot dem, men vi er optimistiske og tror vi kan gjøre det bra denne sesongen.

Målvakten er glad på Luis Suarez sin vegne, etter at angriperen vant Copa America forrige uke.

- Det var et stort øyeblikk, og jeg sendte han en tekstmelding med gratulasjoner, og det fortjente han. Dette kan gjøre veldig godt for selvtilliten hans og samtidig lagets selvtillit. Som vi så de siste seks månedene av forrige sesong, så er han en toppspiller, og blant de beste angriperne i verden. Han vil vise det, og kommer til å bli en fantastisk spiller for oss, avslutter Reina.