Reina trives i heksegryte

Reina hevder at en fiendtlig atmosfære, som Liverpool sannsynligvis møter på Britannia Stadium i dag, hjelper ham til å spille bedre. Vet det blir vanskelig mot Stoke.

Stoke-manager Tony Pulis har oppfordret Stokes supportere til å skape en intens stemning når Liverpool kommer på besøk til kamp i 4. runde av Carling Cup. Pepe Reina lar seg ikke affisere av det, snarere tvert i mot.
- Det er ganske trivelig. Når du er involvert i en kamp med en slik stemning, blir du på ditt beste når supporterne skriker rett til deg, motstanderens spillere løper mye og det er mye støy på stadion, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.tv.

For Pepe Reina er FA-cupseieren i 2006 hans beste minne. Han håper at de røde kan ta seg til en ny finale.
- Det er alltid viktig å være involvert i slike kamper.  Det å være Liverpool-spiller handler om å spille finaler, være konkurransedyktig i slike kamper og vinne titler.

- Det er vår målsetting. Forhåpentligvis befinner vi oss i en finale mot slutten av sesongen. Det er fortsatt en lang vei å gå. Vi har en meget, meget vanskelig kamp på Britannia Stadium. Vi vet hvor vanskelig det er å beseire dem der, men vi stoler på oss selv. Vi vet at vi har gjort det bedre i denne cupen i år. Forhåpentligvis kommer vi til finalen.