Reina tror på god rød fremtid

Pepe Reina har tro på fremtiden til LFC under nye eiere og Kenny Dalglish som manager, og antyder at han kan bli på Anfield også etter denne sesongen.

- Jeg er fornøyd, rolig og komfortabel her, hvor jeg ser fram mot en fremtid som jeg tror vil bringe mye glede og forhåpentligvis et nytt prosjekt med de nye amerikanske eierne som vil bli noe overbevisende, attraktivt og først og fremst ambisiøst.

Uttalelsen er fra Pepe Reina til den spanske radiostasjonen Cadena COPE. En noe mer kryptisk kommentar angående antatt interesse fra Man U, ifølge Cadena COPE, lar hans fremtid fortsatt henge noe i luften. En får likevel en følelse av at keeperen kan være interessert i å fortsette hos de røde hvis han får de rette svar i forhold til nye spillere og fremtidsplaner i sommer.

- Slik jeg forstår det, basert på hva jeg hører fra folk her, vil vi hente inn noen viktige spillere, fortsette å vokse og forhåpentligvis i løpet av et år eller to være tilbake der Liverpool fortjener å være, nemlig å kjempe om titler.

- Det er klart at det var Benitez som fikk meg hit, men det betyr ikke at jeg er misfornøyd med Dalglish. Tvert imot, jeg mener han er den ideelle mannen for Liverpool for øyeblikket.

- Til Manchester? Aldri. Jeg vet ikke, det er ikke min hensikt. Jeg vil heller ikke tro at det er deres hensikt. Jeg vil anta at de har fulgt og følger mange keepere, ikke bare De Gea eller Pepe Reina, men jeg vil tro fem, seks eller syv alternativer. Jeg vet ikke om jeg er et av dem, men hvis det stemmer med hva dere sier kan det være mulig at jeg er det, det vet jeg ikke.