Reina vil ta del i en lys fremtid

Pepe Reina har fem år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Han tror på en lys fremtid i klubben under nye eiere, og ønsker selvsagt å vinne trofeer.

Pepe Reina har flere ganger blitt linket bort fra Liverpool, men forholder seg til kontrakten.
- Jeg signerte en ny kontrakt sist sommer og har fortsatt fem år igjen av den, sier Reina til sport-magazine.co.uk.

- Selvsagt vil jeg være del av et lag som har mulighet til å vinne titler, vinne store trofeer og spille med de beste spillerne, men jeg forventer at det skjer her i Liverpool og at klubben returnerer til det nivået. Jeg har plan om å forholde meg til kontrakten.

Reina har stor tro på de nye eierne.
- Det er gode nyheter for klubben at gjelden har blitt betalt og at det utenomfotballfaglige har blitt løst. Jeg håper at de nye eierne kan bidra med mye positivt i fremtiden. Jeg har troen på dem. Jeg synes de har forandret hele stemningen i Liverpool.

- Det har vært øyeblikk når vi ikke har spilt bra, hvor det har vært vanskelig å være i humør og positiv, men slik er fotball. Du må kjempe for hver dag for å få et bedre lag.

- Vi seiler med det samme skipet. Vi ønsker alle å begynne å skape resultater, noe vi er i stand til. Alt jeg kan gjøre fra min posisjon er å støtte lagkameratene og ha min egen rolle.

Liverpool har hatt en svak første halvdel av sesongen og står også uten seier under Kenny Dalglish, men keeperen tror på bedre sesonginnspurt.
- Jeg er enig at vi hadde en vanskelig start på sesongen, men vi får trøste oss med det faktum at laget er på bedringens vei. De seneste ukene har vi prestert bedre. Jeg håper bare at dette er starten på en god rekke av kamper for oss i andre halvdel av sesongen.

- På mange måter er dette bare starten. Denne sesongen er veldig lang, og spesielt i år har det vært en del uforutsigbare resultater. Vi må forholde oss rolige og ta kamp for kamp. Nøkkelen for oss er å være sterke hjemme og forbedre oss når vi spiller borte.

Liverpool ligger 12 poeng unna en 4.plass, men Reina har ikke gitt opp håpet om en topp fire-plassering.
- Vi vet det vil bli vanskelig nå, men det kommer ikke til å bli noe lettere for de andre lagene som kjemper om de samme tingene. Det vil bli en tett kamp. Premier League er så jevn denne sesongen.

- Alt kan skje og ting kan skje fort, så Liverpool med beholde troen og ha tro på at vi kan klare det. Hvis vi konsentrerer oss, kan vi klare det.

Kenny Dalglish har tatt over managerjobben ut sesongen, men Reina påpeker at det ikke var noen problemer mellom ham og Roy Hodgson.
- Vi hadde et normalt forhold mellom spiller og trener, uten noen problemer. Jeg gjorde det han ba meg om å gjøre for å hjelpe laget. Vi hadde et bra arbeidsforhold.