Reservelaget i aksjon i morgen

Etter to tap og en seier på sine tre første kamper, er Liverpools reservelag vertskap for Bolton på akademiet i Kirkby i morgen. Ny kommersiell partner for LFC.

Morgendagens reservelagskamp har avspark klokken 15.00. Kampen blir vist direkte på LFC TV og LFC TV Online.

Liverpools reservelag har bare spilt tre ligakamper så langt denne sesongen. De tapte på bortebane for Swansea og Newcastle, men vant over Chelsea på hjemmebane sist. Bolton har til sammenligning spilt hele sju seriekamper så langt. Fem av disse har Lancashire-klubben tapt.

Ny kommersiell partner for LFC
Liverpool FC melder at de har inngått en avtale med Stanley Black and Decker Inc som ny kommersiell partner for klubben.

- Stanley og Black & Decker er tradisjonsrike merker, akkurat som Liverpool FC, og vi ser frem til å samarbeide med dem på verdensbasis. De har en utmerket organisasjon som passer inn i vår sponsorfamilie, og vi er stolte over å skulle samarbeide med dem, uttaler administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Vi vil fortsette å annonsere nye partnere, som vil styrke vår kommersielle side, legger han til.

- Det blir spennende å samarbeide med den mest suksessfulle og ikoniske klubben i Premier League. En av de mest populære og kjente fotballklubbene i verden. Klubbens rike historie og tradisjoner går som hånd i hanske med våre produkter, uttaler Scott Bannell i Stanley Black & Decker.