Reservelaget skal forsvare tittel

Liverpools reservelag vant Lancashire Senior Cup i fjor. I kveld skal tittelforsvarerne ut i sin første kamp i årets turnering. En vanskelig bortekamp mot Manchester Citys nest beste.

Kveldens kvartfinale i Lancashire Senior Cup spilles på Hyde United sin bane, og avspark er klokken 20.00 skandinavisk tid.

Selvtilliten i Liverpools tropp er på topp etter 2-1 seieren over Sunderland i forrige uke. Dette var reservelagets første offisielle kamp siden 23.november! Karer som Daniel Pacheco og Suso vil antageligvis starte kveldens kamp. Nyervervelsen Jason Banton er også i kamptroppen. Det melder han selv på Twitter.

- Manchester City vil være en god test for oss. Vi behøver å spille kamper nå, og vi ser frem til kveldens match, sier reservelagsmanager John McMahon til Liverpoolfc.tv.

Finalen i fjorårets Lancashire Senior Cup ble spilt så sent som 24.juli, altså som et ledd i reservelagets oppkjøring til inneværende sesong. De røde imponerte da Oldhams førstelag ble slått 3-0.

- Prestasjonen mot Oldhams førstelag før sesongstart var vi veldig godt fornøyd med. Vi gjorde det veldig bra, og våre unge gutter leverte en stor kamp. Lancashire Senior Cup og Liverpool Senior Cup er viktige turneringer for oss, fordi disse turneringene gir oss ekstra kamptrening mot gode motstandere, noe unge gutter trenger, sier McMahon.

Manchester City melder på sine offisielle nettsider at førstelagsaktuelle Michael Johnson vil fortsette sitt comeback etter skade mot Liverpools reservelag i kveld. Midtbanespilleren spilte en omgang i en reservelagskamp mot Rochdale nylig.

- Michael Johnson vil starte kampen, og vi ser frem til det, sier Citys reservelagstrener Andy Welsh.

- Liverpool-kampen blir en ny test på om han holder nivået som trengs, så han vil definitivt figurere. Vi håper også å gi spilletid til Alex Nimely, John Guidetti og Donal McDermott. Donal har vært ute i nesten tre måneder, men fikk sine første 70 minutter med kamptrening mot Rochdale i forrige uke. Vi ønsker å gi ham spilletid mot Liverpool, fortsetter Walsh.

David Ball kan også komme til å spille for City, etter å ha returnert fra et låneopphold hos Swindon.

- Courtney Meppen Walter kan også komme til å bli involvert, da han gjør det ganske bra på akademiet, sier Walsh videre.

- Våre kamper mot Liverpool er alltid veldig underholdende. De har et bra pasningsspill, og jeg tror vi spilte 3-3 på bortebane mot dem i fjor, noe som var en veldig spennende kamp. Jeg tror dette blir en fantastisk kamp for våre supportere, og vi håper det blir mye publikum på kampen, noe det pleier å være i Hyde, avslutter City-manageren.