Reservelaget slo Tranmere 4-0

John McMahons reservelag vant i ettermiddag 4-0 over Tranmere i en treningskamp på akademiet i Kirkby. David N'Gog (2), Daniel Ayala og Emmanuel Mendy gjorde målene.

Liverpools lag: Jones, Flanagan (Wisdom 75), Irwin, Cooper (Suso 46), Ayala (Sokolik 63), Mendy, Jovanovic, Roberts, Ngog, Saric (Bruna 46), Pacheco.
Ubenyttet reserve: Hansen

At Joe Cole ikke var å finne i troppen, tyder på at midtbanespilleren fortsatt sliter med skade. Førstelagsaktuelle spillere som Brad Jones, Milan Jovanovic, David N'Gog og Daniel Pacheco startet altså kampen. Manager Kenny Dalglish var på plass for å følge disse spillerne med argusøyne.

Tranmere stilte et relativt sterkt lag, som inkluderte spillere som Alan Mahon og Dale Jennings.

Liverpool kunne gå til pause med en 1-0 ledelse, etter en scoring på et hardt skudd av David N'Gog ti minutter før hvilen.

Ti minutter etter pause doblet Daniel Ayala ledelsen for de røde,

Emmanuel Mendy økte til 3-0 på en heading, før David N'Gog gjorde sitt andre mål for dagen og fastsatte sluttresultatet til 4-0. Begge disse scoringene kom helt mot tampen av kampen.

Reservelaget leverte til tider meget bra spill, og kan være fornøyd med denne gjennomkjøringen.

Det er også verdt å merke seg at Andre Wisdom fikk sine første minutter med kamptrening etter tre måneder på sidelinjen grunnet en alvorlig kneskade.