Reservelagskamp i ettermiddag

Liverpools reservelag er vertskap for Bolton i en seriekamp på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Kampen blir vist live på LFC TV og LFCTV online, og vi følger opp med fortløpende oppdateringer her på liverpool.no. Avspark klokken 15.00.

Pep Segura innrømmer overfor Liverpoolfc.tv at han må forandre på laget foran dagens kamp, ettersom førstelaget spilte i går kveld og U18 så sent som lørdag. Spanjolen har fortsatt ikke kunnet stille med det samme mannskapet i to kamper på rad etter at han tok over som reservelagsmanager.

- Tanken nå på tampen av sesongen for reservelaget er å forandre tankesettet til de unge spillerne i troppen. Vi møtte et veldig sterkt Aston Villa-lag på Villa Park i vår siste kamp. Det var en viktig erfaring å ta med seg videre for disse spillerne, men det aller viktigste er at de tar med seg de positive aspektene fra denne kampen. Det vil hjelpe dem å vokse som spillere, sier Segura.

- Vi vil forsøke å ta med flere U18-spillere i troppen til Bolton-kampen, men vi må vurdere hvilken forfatning de er i ettersom de spilte mot Sheffield Wednesday på lørdag.

- Vi vet Bolton er et sterkt lag. De har noen gode spillere, og det er bare bra for oss. Jeg foretrekker alltid å møte tøffe motstandere, da våre spillere vil dra mer nytte av det.

- Jeg fortrekker å tape en kamp hvor våre spillerne må yte 100% heller enn å vinne en kamp hvor de ikke trenger å ta ut alt. Det viktigste er utviklingen til våre spillere.

Liverpool har kun tre kamper igjen å spille i Barclays Premier Reserve League Northern Group B. De røde har fortsatt sjansen til å vinne avdelingen.

- Dersom vi får alle våre spillere tilgjengelig er det fortsatt mulig å vinne vår liga. Men realiteten er at førstelaget trenger våre spillere på grunn av alle skadene de har. Vi må bruke ulike spillere fra kamp til kamp, og det gjør det vanskelig for oss å sette sammen et sterkt lag. Oppskriften blir å jobbe hardt med typisk scouse kampglød.

- Dersom vi vinner er det fantastisk. Dersom vi taper, vil vi fortsette å jobbe hardt. Når du taper, er alltid tanken å slå tilbake i neste kamp. Men vi jobber hele tiden etter de ideene og det konseptet vi er i ferd med å innføre.