Reservene møter Everton på Anfield

Liverpools reservelag møter Evertons nest beste i kveld. Pep Segura tror det blir spesielt for hans gutter å spille et lokaloppgjør på Anfield.

Liverpool reservelag spilte jevnlig på Anfield på 1970- og 1980-tallet, men nå om dagen går det svært lenge mellom hver gang reservelaget får mulighet til å spille der. I kveld står mini-derby på programmet, og midlertidig reservelagsmanager Pep Segura ser frem til kampen.
- Det er en spesiell anledning for de unge spillerne med kamp på Anfield. Jeg håper vi kan vise oss fra en god side, uttaler Pep Segura til Liverpoolfc.tv.

- Det er et spesielt stadion, en av de mest berømte i verden. Alle ville like å få muligheten å spille på Anfield.

- Som trener liker jeg disse lokaloppgjørene. Hvorfor? For disse unge spillerne er det disse kampene hvor de kan blomstre mye.De må være 100 prosent fokusert hele tiden og beholde konsentrasjon og ha god mentalitet.

- Jeg vet hva oppgjørene Liverpool-Everton betyr for supporterne og våre spillere. Vi håper å komme best ut i kveld.

- Da jeg bodde i Barcelona, så jeg alltid frem til lokaloppgjørene mot Espanyol. De var spesielle begivenheter.

Reservene har denne uken trent på Melwood ettersom flere av førstelagsspillerne er på landslagsoppdrag.
- Vi har hatt noen treningsøkter på Melwood denne uken. Det har vært meget bra for deres fotballopplæring. Vi har hatt muligheten fordi det er landslagsuke og mange spillere er borte. Det ble bestemt å ha en stor gruppe som trente sammen.

- Det var en god erfaring for de unge spillere fordi de kunne plukke opp gode vaner og også se hva de trenger å gjøre for å komme på et nivå for å spille for førstelaget i fremtiden.

U16-lagets trener, Steve Cooper, fungerer som Pep Segura assistent på reservelaget.
- Steve er en fantastisk venn. Han er til stor hjelp for meg, fortsetter Segura.

- Dette er en stor mulighet for ham. Han kan få mye erfaring av dette. Han er en som ønsker å lære. Jeg tror Liverpool Football har en fantastisk person og en fantastisk trener i Steve Cooper.

Liverpool-Everton har avspark klokken 20.00 norsk tid, og vises direkte på LFC TV og LFC TV Online. De viktigste hendelsene vil også bli oppdatert her på Liverpool.no.