Riise forsvarer Suarez

Fulham-fansen ropte «cheat» - juksemaker - hver gang Luis Suarez hadde ballen under kampen på Craven Cottage mandag kveld. Fulham-back og tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise tar nå Suarez i forsvar.

- Det hender at spillere går lett i bakken. Slik er fotballen. Om han kaster seg ned, eller ikke kaster seg ned, har ikke noe med oss å gjøre. Vi spiller videre, og dersom vi føler at det ikke var frispark vil vi si det til ham. Han er en god spiller, og vi respekterer ham for den jobben han gjør, siteres Riise i Liverpool Daily Post.

- Du kunne se at han ble frustrert tre eller fire ganger. Men så forsvinner frustrasjonen raskt igjen, på grunn av hans innbygde profesjonalitet. Han er mentalt veldig sterk, fortsetter sunnmøringen.

- Han er noe for seg selv, med den typen fotball han spiller. Han har bevist at han er en stor spiller, og noen ganger blir folk i overkant røffe mot ham, fordi det er måten å stoppe ham på. Er man for snill med ham, kan han avgjøre kampen. Du må behandle ham røft.

- Han er en livlig spiller. Det er vanskelig å vite hvor du har ham. Han kan dukke opp ute til høyre, i midten eller ute til venstre. Han vandrer hele tiden, og er ikke redd for å gå i dueller. Våre midtstoppere hadde ham imidlertid under kontroll, og skal ha honnør for det.