Sammy Lee går for borteseier

Sammy Lee håper at Steven Gerrard kan inspirere Liverpool til en sjelden borteseier når de røde møter Blackburn i kveld. Assistentmanageren advarer mot Blackburns dødballer.

Steven Gerrard forventes å være tilbake i startoppstillingen mot Blackburn. Kapteinen startet på benken mot Bolton, men måtte i aksjon allerede etter 21 minutter på grunn av at Raul Meireles måtte ut med ankelskade. Gerrard lå bak begge Liverpools scoringer, og assistentmanager Sammy Lee håper at 30-åringen kan fortsette der han slapp på lørdag.
- Steven er en klassespiller. Alle vet hva han tilfører laget, sier Sammy Lee tilLiverpoolfc.tv.

- Han og Carragher er bærebjelker i dette laget og absolutt i fotballklubben. Han kom kanskje inn litt tidligere enn planlagt mot Bolton, men dere kunne se forskjellen da han kom inn.

- Steven kombinerte briljant med Fernando Torres ved utligningen, og vi trenger flere slike samarbeid over hele banen.

Lee vil gjerne se lage spille bedre borte og ta to seirer på rad i ligaen for første gang siden 31. oktober.
- Selvtilliten bør være enorm etter måten seieren mot Bolton kom på, men kveldens kamp vil fortelle oss mer fordi det vil bli en veldig vanskelig kamp i Blackburn.

- Man får manglende selvtillit av dårlige resultater. Vi har hatt nok av dem denne sesongen, men forhåpentligvis har vi fått et løft av seieren.

- Det var viktig at vi tok tre poeng mot Bolton. Dere kunne se lettelse og glede i alle ansiktene på slutten. Alle seirer er viktig for klubben. Det har vært en veldig vanskelig sesong av ulike grunner, men vi må nå forsøke å vinne i Blackburn i kveld og holde selvtilliten oppe.

- Vi må følge opp Bolton-seieren med enda en seier. Vi vet vi må forbedre borteformen. Første målsetting er maksimum poeng i kveld.

Blackburn ledes av Steve Kean, som tok over etter Sam Alalrdyce.
- Vi må sørge for at vi er på vakt fordi de er farlige på dødballer. Vi må sørge for at vi ikke gir bort dumme frispark, noe vi gjorde i hopetall mot Bolton. Så må vi sørge for å forsvare oss skikkelig på dødballene, noe vi ikke gjorde mot Kevin Davies.

- Jeg kjenner Steve Kean veldig godt. Vi vet hva vi kan forvente av Blackburn. Det kommer til å bli en ny batalje både fysisk og i luften. De liker å spille høye baller inn i feltet. Vi må være aggressive og solide.