Saric ble matchvinner

Danske Nikola Saric scoret et sent seiersmål i en treningskamp mot Crewe. Andre Wisdom spilte en omgang som midtstopper og innlånte Conor Thomas var på banen i hele kampen.

Det var i realiteten reservene til reservelaget som spilte mot et mer rutinert Crewe på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Kenny Dalglish var til stede og fikk se at Nikola Saric avgjorde med kampens eneste scoring i 84. minutt. Dansken sendte en markkryper inn i det bortre hjørnet med sin presise venstrefot.

Flere juniorspillere var på banen og det var ikke minst positivt at Andre Wisdom fikk en omgang i Liverpools midtforsvar. 17-åringen forventes å styrke Liverpools lag i juniorcupen ytterligere når han er tilbake i kampform.

Ifølge liverpoolfc.tv gjorde også Conor Thomas, på lån fra Coventry ut sesongen, en solid innsats på sentral midtbane. Han spilte hele kampen.

En merker seg i tillegg at den storvokste spissen Henoc John Mukendi, opprinnelig fra Kongo, spilte i 2.omgang og hadde et hardt skudd like utenfor.

Liverpool: Hansen (Jones 46), Irwin, Smith (King 46), Mendy, Wisdom (Sokolik 46), Thomas, Roberts, Köhlert (Clair 46), Cooper, Ince (Mukendi 46), Saric.