Scoringsrikt for utlånsspillere

Liverpools utlånte var involvert i kamper med mange mål på lørdag. Viktig seier for Notts County og Stephen Darby. Juventus og Alberto Aquilani med poengtap fem minutter på overtid.

I The Championship tapte Derby 4-2 hjemme mot Burnley. Brad Jones stod i mål og Daniel Ayala var i midtforsvaret gjennom hele kampen. Oppgjøret snudde da Burnley et drøyt kvarter ut i 2.omgang fikk straffespark, som igjen medførte utvisning for hjemmelaget. Brad Jones reddet først straffen fra Chris Eagles, men greide ikke å ta returen fra samme mann. Da stod det 2-2. Derby behøver et poeng til for å være helt sikker på fornyet kontrakt i divisjonen.

Hull tapte 4-2 hjemme mot Middlesbrough. David Amoo satt hele kampen på benken for Hull.

Notts County vant en viktig borteseier i League 1, med 2-1 mot Swindon. Gjestene snudde kampen mot slutten, etter at Stephen Darby var blitt byttet ut etter 70 minutter.

Nathan Eccleston spilte hele kampen da Charlton fikk 2-2 borte mot Bristol Rovers etter å ha ledet 2-0. Notts County er fire poeng over streken på 19.plass, mens Charlton nå er på trygg grunn.

I Italia rotet Juventus bort 2-0 hjemme mot Catania, med to sene baklengsmål. Det siste kom på frispark fem minutter på overtid. Alberto Aquilani spilte hele kampen for Juve.