Segura fornøyd etter første seier

Liverpools reservelag vant i går sin første kamp etter at Pep Segura tok over som lagets manager. Det gledet spanjolen.

Adam Morgan ble matchvinner mot Bolton på akademiet i Kirkby i går, og Liverpool har dermed fortsatt muligheten til å bli avdelingsvinnere. Det krever at de tar minimum fire poeng på sine to siste kamper, borte mot Manchester City og hjemme mot Manchester United.

- Det var godt å få registrert den første seieren for oss, men det viktigste for meg var hvor godt vi spilte. Det er fantastisk å vinne, men det er holdningene og måten spillerne fremstår på som er hovedsaken, uttaler Segura til Liverpoolfc.tv.

- Spillerne har jobbet fantastisk bra i alle kampene. Vi var uheldige som tapte på en sen scoring mot Arsenal, og vi hadde fortjent å slå Everton. Nå har vi slått Bolton. Vi kunne ha vunnet med mer enn det ene målet, for vi skapte en rekke sjanser, legger spanjolen til.

Målscorer Adam Morgan fryder seg også over seieren, i hva som for ham var reservelagsdebuten.

- Det var en viktig seier for oss, og det var viktig at jeg bidro til den. Det var fint å gjøre målet. Toni Silva gjorde et flott forarbeid, og serverte ballen på et sølvfat til meg. Jeg syntes jeg jobbet hardt, og jeg syntes det var morsomt. Resten av laget gjorde det også bra, ikke bare jeg.