Semifinaledato fastsatt

Liverpool opplyser at reservenes semifinale i Lancashire Senior Cup spilles onsdag 30. mars. Trevor Storton har gått bort.

Liverpool bekrefter at reservelagets semifinale mot Preston i Lancashire Senior Cup spilles på Deepdale onsdag 30. mars klokken 15.00 norsk tid. Hvis kampen står uavgjort etter 90 minutter, går lagene rett på straffesparkkonkurranse.

I den andre semifinalen møtes Manchester United og Blackburn i Altrincham 9. mai. Finalen vil gå av stabelen i juli eller august på banen til Lancashire County FA i Leyland.

For øvrig er semifinalen mellom Liverpool og Everton i Liverpool Senior Cup ennå ikke terminfestet. Southport er allerede klar for finale etter å ha beseiret Tranmere 2-0 på Prenton Park.

Trevor Storton har gått bort
Liverpool FC opplyser at den tidligere forsvarspilleren Trevor Storton har gått bort i en alder av 61 år. Storton ble hentet av Bill Shankly fra Tranmere på begynnelsen av 1972/73-sesongen. Han tilbrakte to sesonger på Anfield og spilte 12 kamper for de røde. Han fikk vinnermedalje da Liverpool gikk til topps i UEFA-cupen i 1973.