Seneste nytt om Carrolls skade

Kenny Dalglish er usikker på om Carroll blir klar mot Newcastle, men er glad for at det ennå er noen dager igjen til kamp. Peter Løvenkrands innrømmer at Newcastle får nok å streve med dersom Carroll blir å finne på banen søndag.

Journalistene ville på dagens pressekonferanse vite om Andy Carroll kom til å spille mot sin gamle klubb, men Kenny Dalglish hadde praktisk ingenting nytt å medlei forhold til det som ble rapportert tidligere i dag.
- Vi vet ikke om han blir klar. Det er bare torsdag, så vi har noen få dager frem til kampen, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse.

- Jeg tror ikke naturen vet at det er hans gamle klubb. Hvis han ikke blir frisk, så blir han ikke frisk.

- For Andy er det en følelsesladet kamp, men dersom han ikke blir skadefri, så er det ingenting vi kan gjøre med det.

Newcastle-spiller Peter Løvenkrands vet at “The Magpies” får nok å streve med dersom Andy Carroll blir å finne på banen søndag.
- Andy vil bli en reell håndfull å møte dersom han spiller, og det skal bli godt å se ham igjen, sier Peter Løvenkrands til Evening Chronicle.

- Men det er opp til oss å stoppe ham. Han var en fantastisk ressurs for oss. Han er sterk og en av de beste i Europa. Han har vist det igjen i Liverpool og med England.