Ser fram mot spissmøte

Dirk Kuyt og Luis Suarez spilte flere gode kamper sammen på topp for Liverpool i vår. Onsdag kveld er de motstandere i Montevideo, og Kuyt ser både fram til å møte sin rekkekamerat og til etterlengtet ferie.

Etter 0-0 mot Brasil i helgen har det nederlandske landslaget trent et pardager i Rio de Janeiro. Det skal ha vært lett trening i 25 varmegrader, før mannå tar turen til Uruguay og Montevideo. Der er det vinter og visstnok ventet barenoen få plussgrader sen kveldstid.

For Nederland betyr kampen slutten på en lang sesong for mange av spillerne, oginteressen skal ikke være veldig stor i hovedstaden i Uruguay. 25000 billetterer så langt solgt til Estadio Centenario, som kan huse 65000 tilskuere.

Kampen vil bli en reprise av semifinalen i VM 2010, da Dirk Kuyt som kjent varmed å ta de oransje til finalen i Sør-Afrika, mens det er enda mer omtalt atLuis Suarez måtte stå over som følge av hans viljehands i kvartfinalen motGhana. Nå ser evighetsmaskinen Dirk fram til å møte spilleren som i en delkamper var hans spisspartner under avslutningen til Liverpool, og også til åkunne få lade batteriene.

- Han er en stor spiller, sier Kuyt til De Telegraaf om Suarez. – Han er ogsåen stor person, og jeg ser fram til å møte ham igjen. Det er hyggelig attidligere rivaler fra Feyenoord og Ajax kan treffes slik.

- Jeg kan nå ta ferie etter denne kampen, mens han har Copa America å se framtil. Det er fint for ham, men vil også kreve mye.