Ser fram til å møte rivalene

Conor Coady og reservene møter Manchester United til direktesendt kamp i kveld. Scouseren, med Steven Gerrard som sitt store forbilde, håper å få revansje etter tap i juniorcupen forrige sesong.

I et intervju om dette og hint på liverpoolfc.tv, med et glimt i øyet, har vi plukket ut noen av spørsmålene og svarene i forbindelse med et møte med Conor Coady. 18-åringen har trent en del med førstelaget i det siste, men vil i kveld være på banen når reservelaget spiller ligakamp mot Manchester United.

Hvem ville vunnet hvis reservene hadde en konkurranse om teknikk?
- Det må bli Raheem Sterling. Det ville stå mellom ham og Craig (Roddan), men Raheem er hakket foran. Han kan alle «sirkuskunstene» som vi kaller det.

Hva er ditt beste øyeblikk i fotball så langt?
- Det å være på benken i kampene mot Sparta Praha og Birmingham forrige sesong. Jeg scoret under pre-season og det var stort å være med på turen til Asia, men ingen ting slår å være involvert i offisielle kamper. Det var noe jeg alltid har drømt om. Det å kunne varme opp foran The Kop under kampen mot Birmingham var et løft, og noe jeg håper å kunne gjenta om ikke alt for lang tid.

Hva er ditt mest pinlige øyelbikk i forbindelse med fotball?
- Jeg vil ikke si at jeg har hatt noe virkelig pinlig øyeblikk. Det verste var trolig da jeg misset straffe mot Everton i fjor.

Hvilke tre lagkamerater ville du tatt med hvis du ble strandet på en øde øy?
- Ryan McLaughlin, Raheem Sterling og Brad Smith. De liker å fleipe og ha det moro, og hvis du er på en øde øy må du prøve å ha det artig.

Hvem er den beste spilleren som har spilt i din posisjon?
- Det må uten tvil være Stevie G. Jeg har trent med ham og jeg har lært så mye av ham, men det er ikke bare det. Jeg har sett ham spille siden jeg var liten og du kan ikke ta øynene fra ham. Han er bare en glimrende fotballspiller og som går foran som et eksempel. Han er en av de beste som noen gang har spilt for Liverpool Football Club. Jeg har en løpende diskusjon med min far og han synes den beste er Kenny Dalglish. Jeg hadde ikke privilegiet av å se King Kenny live, slik at det må bli Steven Gerrard for meg – så lenge ikke sjefen leser dette!

Det beste med å spille for Liverpool FC?
- Bare det å kunne møte opp hver dag. Å spille med disse guttene og lære fra staben her, da de alle er flotte mennesker. Det gjør at du føler deg hjemme.  Det er ikke tvil i min sjel om at dette er stedet å være.

Hva med dagens kamp mot Man U, det betyr alltid litt ekstra?
- Ja, det er klart. For enhver scouser som har vokst opp i Liverpool er det noe en ser fram til. Det vil også være spillere på begge lag som møtte hverandre i juniorcupen i fjor, noen som gir det litt ekstra krydder. For å være ærlig merker vi fortsatt det tapet da vi burde ha fått et annet resultat. Nå ble det som det ble og de gikk helt fram og vant trofeet. Forhåpentligvis vil vi få det resultatet vi ønsker denne gangen.